Heb je gekozen tussen Biomedische Wetenschappen of Geneeskunde, maar denk je dat je toch voor de verkeerde studie hebt gekozen? Dit hoeft geen probleem te zijn! Je kunt namelijk een pre-master doen, dit is een verkort traject om met een andere bachelor, toch te kunnen instromen in de master naar keuze. Dit traject wordt ieder jaar vastgesteld in de OER van de desbetreffende master (te vinden op de Radboudumc website.)

Om je iets meer informatie te geven over wat zo’n pre-master nou inhoud, heeft ‘t SOOS wat informatie bij elkaar verzamelt. Mocht je overwegen om van studie te switchen, bespreek dit altijd eerst met je mentor/coach en studieadviseur.

Master Geneeskunde
Het is mogelijk voor studenten met verschillende achtergronden om een pre-master te doen voor de master Geneeskunde. Voor de precieze invulling hiervan, raadpleeg de studieadviseur of bekijk: Voorlichting Premaster GNK 27 november 2023

Master BMS
Voor studenten van verschillende andere studies is het mogelijk om in te stromen in de master Biomedical Sciences. Afhankelijk van welke studie dit is, is er een apart traject opgesteld. De verschillende trajecten staan in de onderstaande tabellen. Mocht jouw studie er niet tussen staan en zou je toch graag een pre-master willen doen, neem dan contact op met de studieadviseur.

In de OER BMS 2018-2019 (blz 17) staan de verschillende pakketten van dit jaar.

Let op: ieder jaar kunnen er kleine wijzigingen zijn in dit pakket, raadpleeg altijd de studieadviseur hiervoor