Janne van Gompel  – Voorzitter

Ik ben Janne en mag me dit jaar voorstellen als voorzitter van het 35e SOOS-bestuur. Ik ben 20 jaar en ik ben opgegroeid in het gezellige Brabant, maar ben tegenwoordig doordeweeks in Nijmegen te vinden waar ik nu in het derde jaar van Geneeskunde zit. Mijn tijd besteed ik graag aan lekker samen eten en kletsen met vriendinnen en ik probeer ook af en toe nog eens te sporten. Als voorzitter zorg ik ervoor dat alles in het bestuur op rolletjes loopt en zal ik dit jaar het vergaderhok vullen met mijn Brabantse klanken. Ook ben ik het aanspreekpunt van de medezeggenschapsorganen en de opleiding. Hopelijk zie ik jullie snel op de SOOS-kamer!

Linthe Hoekema – Vicevoorzitter

Mijn naam is Linthe en ik mag me voorstellen als vicevoorzitter van het 35e SOOS-bestuur/Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs van de MFVN. Ik ben 20 jaar oud en opgegroeid in Meppel, wat ik twee jaar geleden heb ingeruild voor het mooie Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of als tapper bij Café de Aesculaaf. Na mijn tweede jaar Geneeskunde met veel plezier te hebben afgerond, heb ik voor dit bestuursjaar gekozen. Als vicevoorzitter houd ik me vooral bezig met de promotie via de website en Instagram. Ook is het aan mij om de taken van de Voorzitter over te nemen als het Janne niet lukt. Je kunt mij iedere dinsdag vinden op de SOOS-kamer dus kom vooral een keertje koffie drinken of wat lekkers eten!

Roos Nikkelen – Secretaris

Mijn naam is Roos en ik mag me voorstellen als secretaris van het 35e SOOS-bestuur. Ik ben 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van Biomedische Wetenschappen. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Utrecht, maar woon nu al een tijdje in Nijmegen. Ik vind het leuk om met vrienden een drankje te doen, maar geniet ook enorm van een rustige avond met huisgenoten. Hiernaast zit ik nog eventjes bij de activiteitencommissie der MFVN met veel plezier. Als secretaris houd ik de mail bij en de zaalreserveringen. Mail dus gerust met al je vragen of loop even langs!

Bart van Ek – Penningmeester

Ik ben Bart en ik mag mij voorstellen als de penningmeester van het 35e SOOS-bestuur! Ik zit nu in mijn 2e jaar van Biomedische Wetenschappen en woon al een tijdje in Nijmegen. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën. Ik maak de begroting en verwerk de declaraties van ons bestuur en de gremia. Ik ben vaak te vinden in de SOOS-kamer, dus kom vooral een keer langs! In mijn vrije tijd sport ik ook regelmatig en werk ik als barman.  

Else Snippert – JVT-co GNK

Ik ben Else en ik mag me dit jaar voorstellen als JVT-co GNK (Jaarvertegenwoordiger coördinator Geneeskunde) van het 35e SOOS-bestuur. Dit betekent dat ik de jaarvertegenwoordiging coördineer en zitting heb in het OMT-1, allemaal met het doel om het onderwijs te verbeteren! Ik ben 20 jaar oud en opgegroeid in het mooie Twente. Echter heb ik mij twee jaar geleden verkast naar Nijmegen en zit ik inmiddels al in mijn derde jaar van Geneeskunde. Naast de SOOS-kamer ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in Café de Aesculaaf. Daarnaast ben ik lid van Medisch Damesdispuut Bonafide en sport ik graag. Hopelijk tot snel in de SOOS kamer!

Hanna van Selm – JVT-co BMW

Ik ben Hanna en ik mag me voorstellen als JVT-co Biomedische Wetenschappen. Ik zal me voornamelijk bezig houden met de jaarvertegenwoordiging en de OMT-1, maar ben ook betrokken bij andere gremia. Ik ben 20 jaar oud, zit in mijn derde jaar biomedische wetenschappen en ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje genaamd Zetten, maar heb het platteland intussen ingeruild voor de mooiste stad van Nederland. Ik hoop gezamenlijk met de rest van het bestuur een ongelofelijk vet jaar neer te gaan zetten. Ik heb er zin in!