Wil je een ruimte op de faculteit reserveren? Stuur dan een mail naar zaalreserveringsoos.rha@radboudumc.nl. Onderstaande gegevens moeten in de mail vermeld worden.

 1. Naam
 2. Emailadres
 3. Vereniging of commissie (indien van toepassing)
 4. Reservering datum (DD-MM-YYYY)
 5. Reservering begintijd
 6. Reservering eindtijd
 7. Soort bijeenkomst
 8. Verwacht aantal mensen
 9. Benodigdheden
 10. Eventuele opmerkingen en/of vragen

Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Om tijdig antwoord te garanderen verzoeken wij je vriendelijk om 10 werkdagen van te voren een aanvraag in te dienen. Als je een aanvraag doet tijdens de vakantieperiodes, krijg je een latere reactie dan je gewend bent!

 • Zaalreserveringen dienen minimaal één week van tevoren ingediend te worden.
 • Als je een zaal wilt reserveren tussen 8.30 en 17.30 uur, wordt je aanvraag op zijn vroegst 4 weken van tevoren in behandeling genomen. Dit komt doordat het inplannen van onderwijsgerelateerde reserveringen voorrang heeft.
 • Als je een zaal wilt reserveren tussen 17.30 en 22.00 uur, wordt je aanvraag op zijn vroegst 6 maanden van tevoren in behandeling genomen.
 • Je kunt geen specifieke ruimte reserveren, tenzij het om het studieplein of een van de collegezalen gaat. Wel kun je aangeven welke faciliteiten aanwezig moeten zijn in de ruimte die je wilt reserveren.
 • Alle aanvragen zijn onder voorbehoud. Er kan geen garantie worden gegeven, dat een aanvraag altijd toegekend kan worden.

Heb je nog vragen? Loop dan de SOOS-kamer binnen en vraag naar de student-assessor! Je kunt vragen ook mailen naar zaalreserveringsoos.rha@radboudumc.nl.