Beste studenten,

‘Assessor van de Raad van Bestuur van het Radboudumc en Studentassessor van de Medische Faculteit van de Radboud Universiteit’ luidt mijn volledige functie en regelmatig krijg ik de vraag wat ik als studentassessor nou eigenlijk doe… Als Assessor ben ik bij vrijwel alle onderwijsoverleggen op onze faculteit aanwezig. Hierin gaat het bijvoorbeeld over acute voorvallen en vragen/wensen/klachten van studenten, maar ook over verbouwplannen, kunnen borrelen op de faculteit, en de inzet van nieuwe virtual reality: heel divers dus! Mijn doel is om hierin het perspectief te bieden van alle studenten Geneeskunde, Tandheelkunde, Biomedische Wetenschappen en Molecular Mechanisms of Disease.

Daarnaast heb ik nauwe banden met de decaan Jan Smit, de directeur van de RHA Roland Laan en de opleidingsdirecteuren. Ook komen de assessoren van de andere faculteiten van de Radboud Universiteit regelmatig samen met onze Rector Magnificus en zie ik regelmatig (mede)zeggenschappers van de andere medische faculteiten in ons land.

Om deze taak zo goed mogelijk te kunnen vervullen heb ik dus veel contact met alle medezeggenschapsorganen die onze faculteit rijk is. Mocht je dit lezen en iets graag kwijt willen, iets vragen, of gewoon gezellig kletsen, schroom vooral niet om te mailen of langs de SOOS-kamer te lopen. Wellicht kan ik iets voor je betekenen!

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Christianne Bijman

Assessor 2023-2024