Beste studenten,

Wij zijn Bram en Isabelle en zullen aankomend jaar de functie van student Assessor vervullen. Bram is op dit moment 6e-jaars tandheelkunde student. En komt oorspronkelijk uit Epe, maar woont nu al bijna 6 jaar met heel veel plezier in Nijmegen. Isabelle is een 3de-jaars geneeskunde student en komt uit Wijchen.

De functie van assessor houd het volgende in: Wij zijn bij alle onderwijs-overleggen aanwezig op zowel onze faculteit als universiteit en zijn onderdeel van het raad van bestuur. Ons doel is om hierin het perspectief te bieden van alle studenten van de studies tandheelkunde, geneeskunde, biomedische wetenschappen en molecular mechanisms of disease. Daarnaast hebben wij nauwe banden met de decaan Jan Smit en de directeur van de RHA; Roland Laan. Verder spreken we geregeld met de assessoren van andere faculteiten van de Radboud Universiteit en ook andere universiteiten in ons land.

Om deze taak zo goed mogelijk te kunnen vervullen hebben we veel contact met alle medezeggenschapsorganen die onze faculteit rijk is. Mocht je dit lezen en iets graag kwijt willen, iets vragen, of gewoon gezellig kletsen, schroom vooral niet om te mailen of langs de SOOS-kamer te lopen. Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen!

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Bram van Gessel en Isabelle van de Wetering
Student-assessor 2022-2023