MFVN
Samen met de MFVN hebben we een gedeeld bestuurslid, namelijk de functie Faciliteiten & Onderwijs. Zo houden we elkaar op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, dit doen we tijdens onze maandelijkse informele momentjes. Daardoor is het makkelijker om de activiteitenplanning aan te passen aan de toetsplanning en ook de adviesboekenlijst wordt besproken.
Voor meer informatie zie hun website.

IFMSA
Samen met de IFMSA regelen we de oude tentamens op hun website zodat jullie, de studenten, kunnen oefenen voor je tentamens. We proberen elkaar zo veel mogelijk te helpen om ervoor te zorgen dat we zo compleet mogelijk zijn qua tentamens. Ook zit IFMSA bij de maandelijkse informele momentjes samen met de MFVN, zodat we alles met elkaar kunnen afstemmen.
Voor meer informatie zie hun website.

International Office
Samen met International Office proberen wij buitenlandse studenten en studenten met interesse in het buitenland voor te lichten. We schrijven onder andere de minorgids in het Engels, zodat het voor iedereen toegankelijk is.
Voor meer informatie zie hun website.

Career service
Samen met de Career Service proberen wij studenten voor te lichten wat betreft je mogelijke carrière mogelijkheden na je studie.
Voor meer informatie zien hun website.