Op deze pagina kun je wat meer informatie en benodigde documenten vinden voor de master Biomedical Sciences. Dit omdat de Radboudumc website af en toe wel een doolhof kan zijn.

  1. Kies een richting (met mentor)
  2. Kies je vakkenpakket
  3. Studyplan maken
  4. Inschrijven voor de vakken
  5. Overige invulling van je master
  6. Enjoy

Als eerst is het belangrijk om te gaan welke studiekeuzes je allemaal wil gaan maken. Dus welke richting wil je op? RIMLS, RIHS of Donders? En wil je dan meer de research kant op of communicatie of consultant? Hierna kun je dus ook een mentor kiezen die het best past bij jouw richtingen.

Vervolgens moet je na gaan denken welke vakken je dan zou volgen die in jouw toekomstplan passen. Alle vakken kun je vinden op deze pagina.

Als je (een deel van) je vakken gekozen hebt, moet je deze op je studieplan gaan zetten. Het document: Studyplan. Dit studieplan moet je dan goed laten keuren door je mentor en door de examencommissie.  Let op: deze moeten ‘nat’ ondertekend worden door jou en je mentor.

Daarna moet je je gaan inschrijven voor de cursussen. De inschrijfdeadline is steeds de 1e van de maand. Voor periode 1 is de deadline 1 mei, voor de tweede periode 1 juni en zo verder tot 1 november. In het onderstaande bestand kun je alle precieze deadlines vinden, en ook deadlines voor onder andere het uitschrijven vinden, verder staat er in dit bestand een handleiding met hoe het proces van aanmelden gaat.  Subscription manual BMS

Verder is het ook nog belangrijk om na te gaan denken over welke stages je wilt gaan doen, een scriptie en de invulling van de 30EC, die je overhoudt als je overal het minimum aantal EC voor rekent.

Het allerbelangrijkste is dat je iets kiest wat jouw interesse heeft en wat bij jou past en GENIET van de laatste paar jaren die je als student kunt doorbrengen. Je moet nog lang genoeg werken, dus maak je daar nog niet al te veel zorgen om.