↑ Return to Medezeggenschap

Student-Assessor

Wie is de Studentassessor?
De assessor zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [ɑ’sɛsɔr] Verbuigingen: assessor|s, assessor|en (meerv.) Letterlijk: Bijzitter. Staat iemand terzijde, toegevoegd lid van het bestuur of moderamen.

Zo, dan is jullie eerste vraag waarschijnlijk al beantwoord (Ik ben er inmiddels aan gewend geraakt dat nog steeds niemand weet wat ik nou precies doe na bovenstaande uitleg, no worries). Ik ben Jessica Oudenampsen, 23 jaar, en 5e jaars Geneeskundestudent. Althans, dat was ik tot augustus dit jaar. Ik heb cogroep 198 (helaas helaas..) verlaten en ga volgend jaar weer verder in cogroep 210 . En dat allemaal omdat ik dit collegejaar de eer heb om jullie studentassessor van de Raad van Bestuur van het Radboudumc te zijn. Ik vertegenwoordig alle studenten (jullie dus!) en al onze belangen in de Raad van Bestuur. Daarnaast neem ik deel aan de vergaderingen van alle gremia die zich in de komende weken aan jullie voor gaan stellen.

Studenten moeten studeren, de assessor niet. Dus heb jij zin in een kopje koffie en zijn al je medestudenten de boeken ingedoken? Kom dan eens gezellig langs op de SOOS kamer voor een kopje koffie/ thee!

Contact?
Heb je vragen? Loop dan de SOOS-kamer binnen en vraag naar Jessica. Je kunt vragen ook mailen naar assessor.rvb@radboudumc.nl.

Jessica