Lode Busselman  – Voorzitter

Ik ben Lode en ik mag me voorstellen als voorzitter van het 33ste SOOS-bestuur. Ik ben opgegroeid in het prachtige Rotterdam maar woon nu al iets meer dan een jaartje in Nijmegen. Als voorzitter zit ik onze vergaderingen voor en krijg ik van alle andere functies in het bestuur iets mee. Het is mijn taak om in de gaten te houden of iedereen zijn/haar taken goed en op tijd uitvoert, of niemand met elkaar op de vuist gaat (gebeurt bijna nooit!) en ben ik het aanspreekpunt van de medezeggenschapsorganen en de opleiding. Hierbuiten sport ik graag, chill ik met mijn vrienden of huisgenoten en zit ik graag op het terras. Ik ben regelmatig aanwezig op onze onredelijk mooie gele SOOS-kamer, dus kom zeker langs met al je vragen of gewoon voor een gezellig praatje!

Bram Saleming – Vicevoorzitter

Ik ben Bram, 20 jaar oud en het is mijn eer om mezelf voor te stellen als Vice-voorzitter van het SOOS/Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs van de MFVN. Ik ben opgegroeid in het pittoreske Kaatsheuvel, maar ik woon sinds het begin van mijn studie al in Nijmegen. Het bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs heeft het geluk ook zitting te krijgen binnen het SOOS als Vice-voorzitter. Ik houd me binnen het SOOS bezig met de promotie via de website, insta en Facebook. Verder is het aan mij de taken van de Voorzitter over te nemen als het Lode niet lukt. Naast al deze serieuze dingen houd ik mij het liefst bezig met de sportschool en biertjes drinken in de stad. Ik ben elke dinsdag op de SOOS-kamer keihard aan het werken, dus kom gezellig een keertje langs! Ik zie je dan!

Hilde Onstenk – Secretaris

Mijn naam is Hilde en ik ben dit jaar de secretaris van het 33e SOOS-bestuur. Ik zit nu in mijn derde jaar van Biomedische Wetenschappen en als secretaris maak ik notulen tijdens vergaderingen en ben ik verantwoordelijk voor de e-mail. Als je dus een mailtje stuurt naar het SOOS kom je bij mij terecht 🙂 Ik heb de achterhoek inmiddels verlaten om in het prachtige Nijmegen te komen wonen, waar ik het heel erg naar mijn zin heb! Ik ga graag naar de sportschool en verder vind ik het leuk om af te spreken met vrienden. Tussendoor probeer ik af en toe ook nog een beetje te studeren. Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en wie weet zien we elkaar gezellig een keer op de SOOS kamer!

Sèphora Reina – Penningmeester

Ik ben Sèphora en mag mij met trots voorstellen als de penningmeester van het 33ste SOOS-bestuur. Ik kom oorspronkelijk uit Arnhem, maar ben opgegroeid in Zutphen. Ik woon nu al bijna drie jaar in het prachtige Nijmegen. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het geld. Ik maak de begroting en verwerk de declaraties binnen ons bestuur en de gremia. Daarnaast is er binnen mijn functie ook ruimte om nieuwe projecten op te zetten. Naast mijn bestuurstaken vind ik het leuk om met mijn lieve vrienden af te spreken, een feestje hier en daar, en ook wat tijd te besteden met mijn drie zusjes. Ik ben misschien net iets te vaak te vinden op de SOOS kamer, dus kom vooral eventjes langs!

Trix de Vries – JVT-co GNK

Ik ben Trix en ik mag me voorstellen als JVT-co Geneeskunde van het 33e SOOS-bestuur. Ik kom uit Luxemburg, en woon sinds net iets meer dan een jaartje in het prachtige Nijmegen. Mijn taak binnen het SOOS omvat met name het op de hoogte zijn van wat er binnen de opleiding gebeurt, en de daaruit voortkomende acute problemen snel oplossen! Vanuit mijn functie stuur ik de JVT’ers aan, en mag ik als student-lid van het OMT-1 meedenken over onderwijsverbetering. Naast het SOOS en de studie hou ik ervan om in mijn vrije tijd lekker te koken (en te eten), en af te spreken met mijn vrienden en huisgenoten. Ik ben ook vaak te vinden op de SOOS-kamer dus kom vooral een keer gezellig langs!

Sander Driessen – JVT-co BMW

Ik ben Sander en mag mij voorstellen als JVT-co Biomedische Wetenschappen van het 33ste SOOS-bestuur. Ik kom uit het exotische Limburg maar woon alweer bijna drie jaar in het prachtige Nijmegen. In mijn functie binnen het SOOS houd ik me vooral met wat er allemaal binnen de opleiding gebeurt en de acute problemen die hierbij komen kijken op te lossen. Daarnaast stuur ik de JVT’ers aan en zit ik als student-lid in het OMT-1 waar ik mee mag werken aan het verbeteren van het onderwijs. Buiten het SOOS en mijn studie houd ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden en huisgenoten en hang ik regelmatig aan de klimwand of ga ik squashen. Ik ben ook vaak te vinden op de SOOS-kamer, dus kom vooral gezellig een keertje langs!