Erin Peet  – Voorzitter

Ik ben Erin Peet, en mag me voorzitter van het 34e SOOS-bestuur noemen! Ik ben 20 jaar en zit nu in mijn 2e jaar van Biomedische Wetenschappen. Verder ga ik graag met vrienden de stad in en werk ik ook nog veel.
Als voorzitter zorg ik ervoor dat alles binnen het bestuur op rolletjes loopt en zit ik alle vergaderingen voor. Ook ben ik het aanspreekpunt van de medezeggenschapsorganen en de opleiding.
Ik ben vaak op de SOOS kamer te vinden, mocht je me zoeken, dus kom gezellig langs voor een koffietje en wat lekkers!

Anne Hack – Vicevoorzitter

Ik ben Anne en ik mag me voorstellen als vice-voorzitter van het 34e SOOS-bestuur/Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs van de MFVN. Ik ben 21 jaar oud en opgegroeid in het mooie Utrecht, maar ik woon ondertussen al 2 jaar in Nijmegen. Als Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs heb ik het geluk ook zitting te krijgen in het SOOS-bestuur. Ik houd me vooral bezig met de promotie via de website, insta en Facebook. Als vice-voorzitter is het ook mijn taak om de taken van de Voorzitter over te nemen als het Erin niet lukt. Je kunt mij iedere dinsdag vinden op de SOOS-kamer dus kom vooral een keertje koffie drinken of wat lekkers eten!

Brechtje Deelstra – Secretaris o.t.

Ik ben Brechtje Deelstra en mag me (tot 1 februari 2023) voorstellen als de secretaris van het 34e SOOS-bestuur. Ik zit nu in mijn 2e jaar Geneeskunde, ben vaak te vinden op de faculteit en SOOS-kamer, maar heb daarnaast ook mijn eigen radioprogramma. Ook maak ik graag KKP nog nét iets onveiliger op mijn motor. Vaak ben ik dan onderweg naar het fonkeltastische Limburg voor een repetitie van de rockband waarin ik zing. Een kopje koffie klinkt mij altijd als muziek in de oren. Ik heb dan ook veel zin in het komende jaar en hoop met veel van jullie een bakkie pleur te kunnen drinken op de SOOS-kamer!

Ricardo Overmars – Penningmeester

Ik ben Ricardo en mag mij voorstellen als de penningmeester van het 34ste SOOS-bestuur. Ik kom oorspronkelijk uit Rijssen, maar woon al geruime tijd in Nijmegen. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën. Ik maak de begroting en verwerk de declaraties binnen ons bestuur en de gremia. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en kan ik enorm genieten van rustige avondjes op de bank.

Lauren Lenderink – JVT-co GNK

Ik ben Lauren en ik mag me voorstellen als JVT-co GNK (Jaarvertegenwoordigers-coördinator Geneeskunde) van het 34e SOOS-bestuur. Ik ben 22 jaar en opgegroeid in het mooie Twente. Sinds drie jaar woon ik nu in Nijmegen waar ik in mijn tweede jaar van Geneeskunde zit. In mijn vrije tijd doe ik een beetje hier en een beetje daar, maar dan vooral dat allemaal met vrienden. Daarnaast hardloop ik sinds kort graag en hou ik me natuurlijk bezig met het SOOS. Hopelijk tot snel in de SOOS-kamer!

Zeynep Bayram – JVT-co BMW

Ik ben Zeynep Bayram en ik mag me voorstellen als JVT-co Biomedische Wetenschappen van het 34ste SOOS-bestuur. Ik heb Eindhoven (de gekste) ingeruild voor het mooie Nijmegen. Naast het SOOS chill ik graag met vrienden, sport ik graag en hou ik enorm veel van reizen.
Ik heb super veel zin in het aankomende jaar en hoop veel van jullie te ontmoeten in de SOOS-kamer!