Categorieën
Niet gecategoriseerd

30ste SOOS bestuur zoekt nieuwe Marinthe

Lieve tweede, derde en ouderejaars BMW-studenten,

Ben jij enthousiast, gedreven en heb je passie voor het onderwijs? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een nieuw SOOS-bestuurslid: JAARVERTEGENWOORDIGER COÖRDINATOR BMW!

Onze lieve Marinthe heeft haar passie gevonden bij een andere studie en zal vanaf nu Scheikunde gaan studeren aan de bètafaculteit. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Als JVT-CO BMW begeleid je (zoals de naam al zegt) de BMW Jaarvertegenwoordigers. Met hen en het SOOS-bestuur zorg je voor de verbetering van het onderwijs. Ook heb je je zitting in het OMT-1, waar alle management zaken van het onderwijs worden besproken met docenten en studenten. Dit bestuur kan je naast je studie doen en daardoor loop je dus geen vertraging op met je studie!
Wij zoeken iemand die het leuk en interessant lijkt om bovenstaande taken op zich te nemen en met ons deel uit te maken van het 30ste SOOS-bestuur!

Heb jij interesse of wil je meer weten of meekijken? Stuur dan een mailtje naar SOOS@radboudumc.nl, een privéberichtje op Facebook of kom even langs op de SOOS-kamer voor 16 november.

Liefs,
Aaya, Emmy, Isa, Milou, Jon en Marinthe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 10 =