Student-Assessor

 

Beste studenten,

Mijn naam is Lavinia Martis, ik ben 23 jaar en ik zit in mijn wachttijd om aan mijn master te beginnen. In het college jaar 2018-2019 ben ik student –assessor van de medische faculteit.
Een hele mond vol, maar wat ik nu precies doe: Ik ben aanwezig bij heel veel vergaderingen die gaan over onderwijs en medezeggenschap.
Als je klachten over het onderwijs bij het SOOS meldt dan volg ik binnen alle verschillende medezeggenschapsorganen wat er mee gebeurd.  Als student-assessor ben ik namelijk aanwezig bij vergaderingen die over onderwijs en studentenzaken gaan. Daar mag ik meedenken, zie ik hoe verschillende mensen over deze klachten nadenken en hoe oplossingen tot stand komen. Ik zit hierbij met opleidingsdirecteuren, studenten, docenten en de Raad van Bestuur van het Radboudumc om tafel.

Als student-assessor krijg ik een goed beeld van alles wat er voor en door studenten gebeurd. Daarnaast kun je bij mij terecht voor zaalreserveringen, meeloopscholieren en alle vragen omtrent medezeggenschap en studie. Kom gezellig binnen op de SOOS kamer, daar ben ik vaak te vinden!

Lieve groet,

Lavinia Martis
Assessor.rvb@radboudumc.nl
Student-assessor collegejaar 2018-2019