Pre-master

Heb je gekozen tussen Biomedische Wetenschappen of Geneeskunde, maar denk je dat je toch voor de verkeerde studie hebt gekozen? Dit hoeft geen probleem te zijn! Je kunt namelijk een pre-master doen, dit is een verkort traject om met een andere bachelor, toch te kunnen instromen in de master naar keuze. Dit traject wordt ieder jaar vastgesteld in de OER van de desbetreffende master (te vinden op de Radboudumc website.)

Om je iets meer informatie te geven over wat zo’n pre-master nou inhoud, heeft ‘t SOOS wat informatie bij elkaar verzamelt. Mocht je overwegen om van studie te switchen, bespreek dit altijd eerst met je mentor/coach en studieadviseur.

Master Geneeskunde
Het is mogelijk voor Biomedische Wetenschappen – en Medische Biologie studenten om de pre-master voor de Geneeskunde te volgen. Mocht jouw studie er niet tussen staan en zou je toch graag een pre-master willen doen, neem dan contact op met de studieadviseur. De selectie hiervoor is wel streng, maar als je eenmaal binnen bent houdt de pre-master het volgende in:

Binnenkort meer informatie

 

Master BMS
Voor studenten van verschillende andere studies is het mogelijk om in te stromen in de master Biomedical Sciences. Afhankelijk van welke studie dit is, is er een apart traject opgesteld. De verschillende trajecten staan in de onderstaande tabellen. Mocht jouw studie er niet tussen staan en zou je toch graag een pre-master willen doen, neem dan contact op met de studieadviseur.

Binnenkort meer informatie