Ambassador aanmeldformulier

Wij zijn Fenne en Wing Kee en samen regelen we voor de medische faculteit alle voorlichtigsactiviteiten voor geneeskunde en biomedische wetenschappen. Fenne is coördinator voor geneeskunde en Wing Kee is coördinator voor bmw.

Jaarlijks organiseren we samen 3 bachelor open dagen en zijn er naast deze dagen nog diverse voorlichtingsactiviteiten op middelbare scholen. Ook heeft geneeskunde jaarlijks verschillende proefstudeeravonden.

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen organiseren en hebben we hulp van enthousiaste studenten nodig. Ben jij een geneeskunde of biomedische wetenschappen student die graag naast je studie nog een extra zakcentje wil verdienen? Dan zoeken wij jou!

Als ambassador help je mee bij voorlichtingsactiviteiten van je studie. Zo kun je ervoor kiezen om voor grote groepen te presenteren, maar ook één-op-één gesprekken te voeren met scholieren of ouders. Je beslist zelf wanneer je wel of niet wilt werken!

Heb je meer vragen? Dit kan door een mailtje te sturen naar: voorlichtinggnk@soos-nijmegen.nl of voorlichtingbmw@soos-nijmegen.nl