30ste SOOS bestuur

V.l.n.r. (boven) Marinthe Meijer, Milou Groenen, Emmy Kok, Jon van Broekhoven, Isa Witteveen en Aaya Darai.

Aaya Darai – Voorzitter
Ik ben Aaya Darai en ik ben 20 jaartjes jong. Geboren en getogen in het Radboudumc, waar ik nu ook mijn uren doorbreng op de SOOS-kamer. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar geneeskunde. Dit jaar ben ik de voorzitter van het SOOS. Ik heb er ontzettend veel zin in om er een mooi jaar van te maken met mijn vijf medebestuursleden en ook zeker met jullie! Ik hoop jullie daarom ook vaak op de SOOS-kamer te zien! Jullie zijn altijd welkom.
De rol van de voorzitter houdt in dat ik de verantwoordelijkheid heb over mijn medebestuursleden. Ik hoop daarom ook dat ze het niet te bond zullen maken dit jaar!  Verder overzie ik alle activiteiten die ondernomen worden. Heb je leuke ideeën of verbeterpunten, mag je me altijd opzoeken!

Emmy Kok – Secretaris
Ik ben Emmy Kok, kom uit de mooie Achterhoek en ben 21 jaar oud. Gelukkig heb ik nu al bijna drie jaar de weilanden en koeien uit de Achterhoek verlaten en ben ik trotse inwoner van Nijmegen. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn derde jaar Biomedische Wetenschappen, wat ik met heel veel plezier doe. In mijn vrije tijd train ik bij NSVV Heijendaal (Jon is mijn trainer) en speel ik dwarsfluit. Na mij te bemoeien met opleidingszaken in de opleidingscommissie, ben ik nu de (dyslectische) secretaris van het 30e SOOS bestuur. Als secretaris notuleer ik vergaderingen en houd ik de mail bij. De kans is dus vrij groot dat je mij spreekt als je SOOS mailt! 

Isa Witteveen – Penningmeester 
Mijn naam is Isa Witteveen, 19 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Ede, die prachtig is aangesloten bij de Biblebelt. Ik ben nu bezig aan mijn tweede jaar Geneeskunde. Ondanks dat deze studiekeuze voor mij een beetje en opwelling was, ben ik met veel plezier elke dag op de uni te vinden. Naast de uni sta ik met veel enthousiasme af en toe op de planken in het theater.
Dit jaar zal ik mij als penningmeester bezig houden met de financien van het SOOS. Begrotingen, Minorgidsen, versnaperingen, medezeggenschap en andere bestuurstaken staan dit jaar voor mij op de agenda. Verder ben ik te vinden op de SOOS-kamer voor vragen, opmerkingen en goede gesprekken!

Dit jaar zal ik mij als penningmeester bezig houden met de financiën van ‘t SOOS. Begrotingen, minorgidsen, versnaperingen, medezeggenschap en andere bestuurstaken staan dit jaar voor mij op de agenda. Verder ben ik te vinden op de SOOS-kamer voor vragen, opmerkingen en goede gesprekken!

Milou Groenen – Bestuurslid Promo
Ik ben Milou Groenen 20 jaar en ik kom uit Gemert. Inmiddels woon ik gezellig al een aantal jaartjes in Nijmegen. Ik zou nu eigenlijk in mijn derde jaar van Geneeskunde zitten, maar dit jaar mag ik mij volledig gaan inzetten voor de faculteit. Ik heb zitting in het SOOS en de MFVN en mag tussen beide dus fijn op en neer rennen. Een super leuke functie waarbij ik zorg voor een optimale samenwerking tussen beide organisaties. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de lieve mensen van het SOOS er een geweldig jaar van te maken. Elke dinsdag (en nog vaker) zit ik op de SOOS-kamer. Dus kom gezellig langs voor een drankje, chocolaatje en een goed gesprek. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!
De rol van bestuurslid Promo is een gedeelde functie met die van MFVN Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs. De taken van Promo omvatten vooral promotie van de activiteiten die het SOOS organiseert, de Facebook, de website bijhouden en natuurlijk iedereen vertellen over wie het SOOS zijn en wat we doen!

Jon van Broekhoven – JVT-co GNK
Mijn naam is Jon van Broekhoven. Ik ben 20 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Vught maar nu mag ik me al drie jaar een trotse Nijmegenaar noemen. Naast studeren ben ik actief bij NSVV Heyendaal, de volleybalvereniging.
De functie van Coördinator van de jaarvertegenwoordigers van geneeskunde ga ik vervullen. Jullie kunnen bij de jaarvertegenwoordigers terecht voor alle jullie klachten en verbeterpunten waarna zij of ik er voor zorgen dat die mee worden genomen in het verbeteren van het onderwijs. Is er iets loos? Kom naar het SOOS!… Of als je gewoon een kopje koffie wilt drinken of een oplader nodig hebt!

Marinthe Meijer – JVT-co BMW
Ik ben Marinthe Meijer en ik ben 20 jaar jong. Ik kom uit Amersfoort, maar ben sinds een jaar een blije bewoner van Nijmegen. Ik zit in het tweede jaar van Biomedische Wetenschappen en daarnaast ben ik JVT-co van BMW voor het SOOS! Ik heb veel zin om dit jaar voor alle BMW’ers klaar te staan en hun problemen samen met de JVT’ers op te lossen. 
Als Jaarvertegenwoordiger-coördinator Biomedische Wetenschappen ben ik vooral bezig met het coördineren van de jaarvertegenwoordigers, zoals de naam al duidelijk aangeeft. Daarnaast heb ik zitting als studentlid in het OMT-1, waar de studenten erg veel inspraak en zelfs zeggenschap hebben.