32ste SOOS bestuur

(V.l.n.r.: Noraly Jonis, Max Delfgou, Emma van Wijk, Sascha Scharenborg, Iris Schoorlemmer, Sigrid Blom)

Iris Schoorlemmer  – Voorzitter

Hi allemaal,
Ik ben Iris Schoorlemmer, 21 jaar oud en ik mag me voorstellen als de voorzitter van het SOOS! Ik kom oorspronkelijk uit Hengelo (die in Overijssel, niet Gelderland), en ben net begonnen aan het derde jaar van Geneeskunde. Naast het SOOS-bestuur ben ik ook actief als jaarvertegenwoordiger en heb ik een baantje op de Spoedeisende Hulp. Ik word erg gelukkig van koffie en mooi weer, loop graag hard, en ik spendeer mijn tijd het liefst met vrienden.
Ik heb heel veel zin in dit jaar, en hoop jullie snel een keer op de SOOS-kamer te zien!

Sigrid Blom – Vicevoorzitter

Ik ben Sigrid, 21 jaar oud en mag mij voorstellen als Vice-voorzitter van het SOOS/Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs van de MFVN. Ik kom oorspronkelijk uit Wageningen, maar woon al zo’n 2,5 jaar in het fijne Nijmegen. Als bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs heb ik ook automatisch zitting in het SOOS bestuur als Vice-voorzitter. Dubbel winnen dus! Als Vice-voorzitter houd ik me bezig met de promotie via de website, insta en Facebook. Daarnaast vang ik de taken van de voorzitter op, als Iris er een keertje niet kan zijn. Verder vind ik het leuk om met m’n vriendinnen te chillen, met m’n huis leuke dingen te doen en sporadisch biertjes te drinken. Ik spendeer mijn woensdagen op de SOOS kamer en hoop jullie daar dan ook snel weer te mogen ontvangen!
Liefs!

Sascha Scharenborg – Secretaris

Hoi allemaal,
Ik ben Sascha Scharenborg, 18 jaar oud en mag mij voorstellen als de secretaris van het SOOS! Ik ben net begonnen aan het 2e jaar van Geneeskunde. Oorspronkelijk kom ik uit Winterswijk, maar woon al ruim een jaartje nu in Nijmegen. Verder houd ik heel erg van gezelligheid, alles wat met eten te maken heeft en kan ik enthousiast worden om helemaal niks.
Ik heb er mega veel zin in en hoop jullie snel een keer te zien!
Groetje

Emma van Wijk – Penningmeester 

Hey allemaal!
Mijn naam is Emma, ik ben 20 jaar oud en ik mag me voorstellen als penningmeester van het SOOS. Ik kom uit Roosendaal (ken je misschien van de intercity) maar ik woon nu al 2 jaar in het mooie Nijmegen. Door de week ben ik hard bezig aan mijn derde jaar BWM en in het weekend werk ik in een ijssalon. Ik word het meest gelukkig van gezellige avondjes met vrienden, lang uitslapen en knuffels met mijn kat.
Ik heb super veel zin in dit jaar en ik kijk er naar uit om jullie snel een keer te zien!

Max Delfgou – JVT-co GNK

Ik ben Max, bijna 23 jaar oud en ik mag me voorstellen als JVT-co Geneeskunde van het SOOS. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik vanuit Nieuwegein verhuisd naar Nijmegen om hier geneeskunde te studeren, tot nu toe bevalt het me bijzonder goed. Doordeweeks ben ik bezig met bestuurstaken, (amper) studeren en in het weekend kan je me vinden bij musea en dierenparken voor de deur. Ik hou me in mijn vrije tijd vooral bezig met muziek, bordspelletjes, een zooi maken van m’n huis (verdrietige vriendin) en slapen. Vanuit mijn functie ben ik samen met Noraly bezig met het aansturen van de JVT’ers, het oplossen van problemen en heb ik zitting in het OMT-1 om als studentlid mee te denken over onderwijsverbetering. Kom met je vragen gerust na je onderwijs langs op de SOOS-kamer en dan zoeken we samen naar een oplossing!

Noraly Jonis – JVT-co BMW 

Hoi, Ik ben Noraly Jonis. Ik ben 20 jaar en ik mag me voorstellen als de JVT-co BMW van het SOOS-bestuur. Naast bestuur en proberen mijn tweede jaar als BMW’er te overleven werk ik ook bij de afd. klinische genetica. Voor de rest hou ik me bezig met sporten, nutteloze discussies voeren en filmavonden met mijn Nijmeegse huisgenoten. Ook af en toe gezellig borrelen sla ik niet af. Als JVT-co begeleid ik samen met Max de JVT’ers en probeer ik in het OMT-1 de bachelor goed te laten verlopen. Mocht je dus willen klagen, dan zijn wij er. Groetjes!