31ste SOOS bestuur

(V.l.n.r.: Robert Hauptmeijer, Quentin Marsman, Damiano Piga, Lisa Houtman, Lotte Kleimeier, Floor Schmeits)

Lisa Houtman – Voorzitter
Hoi allemaal! Ik ben Lisa, 19 jaar Ik woon inmiddels een jaar in Nijmegen en kom oorspronkelijk uit Putten, waar mijn ouders wonen. Ik ben nu bezig met het tweede jaar van biomedische wetenschappen, wat ik met veel plezier doe! Daarnaast ben ik actief bij de studentenpaardrijdvereniging Jolly Jumper.

Ik heb erg veel zin in dit jaar en hoop het onderwijs nog beter te kunnen maken voor jullie! Kom gezellig een keer langs op de SOOS-kamer om een keer te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee! 

Damiano Piga – Vicevoorzitter


Quentin Marsman- Secretaris
Ik ben Quentin Marsman, 19 jaar en ik zit in het 3e jaar van Geneeskunde. Ik kom oorspronkelijk uit het idyllische Ommen in Overijssel, maar woon al zo’n twee jaar in Nijmegen. Wel kom ik regelmatig thuisthuis om een avondje te voetballen. Naast het SOOS-bestuur ben ik ook nog actief als Jaarvertegenwoordiger en schrijf ik voor het RAMS. Muziek en auto’s zijn daarnaast twee andere grote passies.

Mijn functie in het SOOS-bestuur is secretaris, dus als je een mailtje stuurt naar het SOOS, zul je van mij reactie krijgen. Ik heb erg veel zin in dit jaar en zie jullie graag een keer langs komen op de SOOS-kamer als je een klacht hebt of gewoon even een pauze wil van al het zware studeren!

Lotte Kleimeier – Penningmeester 
Ik ben Lotte Kleimeier, 20 jaar oud en mag me voorstellen als de penningmeester van het 31ste SOOS-bestuur.

Ik woon momenteel nog in Venlo, Gelegen in het altijd zonnige Limburg (met een zachte G). Ik ben nu bezig met het tweede jaar van Biomedische Wetenschappen, wat ik met veel plezier en stress doe. Buiten het SOOS bestuur om ben ik actief als jaarvertegenwoordiger en werk ik als teamleider bij de Appie. Mijn grootste passie en lievelingsbezigheid blijft toch wel eten en nieuwe restaurants/cafés ontdekken.

Ik kijk erg uit naar dit jaar en zie jullie hopelijk snel op de SOOS kamer!

Floor Schmeits – JVT-co GNK
Ik ben Floor Schmeits, 20 jaar en ik kom uit Sittard in het zonnige zuiden! Inmiddels ben ik al twee jaar woonachtig in het ook vaak zonnige Nijmegen. 
Ik maak dit jaar deel uit van het 31e Soosbestuur. Ik mag mij aan jullie voorstellen als Jaarvertegenwoordigerscoördinator Geneeskunde.

Inmiddels ben ik alweer aan mijn derde studiejaar Geneeskunde begonnen en ik vind het nog steeds heel erg leuk. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de stad te vinden om een dansje te wagen of om te borrelen met mijn dispuut O.M.D.D. Formosa Lasciva. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten of gezellig met vrienden iets leuks te ondernemen.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien op de SOOSkamer voor een praatje en een lekker kopje thee of koffie!

Robert Hauptmeijer – JVT-co BMW 
Ik ben Robert Hauptmeijer, 19 jaartjes jong en inmiddels heb ik alweer ruim een jaar geleden het mooie platteland uit de buurt van Deventer voor het centrum van Nijmegen omgeruild.

Dit jaar ben ik JVT-co BMW voor het 31e SOOS-bestuur, waar ik me komend jaar vooral met de jaarvertegenwoordiging en verbetering van het onderwijs bezig zal houden.

Naast het tweede jaar biomedische wetenschappen ga ik graag badmintonnen bij NSBC Stuban, hardlopen, mountainbiken of gezellig met vrienden afspreken en een potje pokeren!

Wees niet bang om mij (of een van de andere bestuursleden) aan te spreken als je vragen hebt, of kom even gezellig buurten op de SOOS-kamer!