29ste SOOS bestuur

 

V.l.n.r (Boven) Anne Bloemers, Renée Timmermans, Parmida Anvary (onder) Maaike ten Westenend, Maud van de Brande, Meike van Soest

 

Renée Timmermans – Voorzitter
Mijn naam is Renée Timmermans, ik ben derdejaars geneeskunde, afkomstig uit een klein dorpje aan de overkant van de Waal, maar tegenwoordig happy Nijmeegse. Gedurende dit jaar mag ik de rol van voorzitter van het SOOS op me nemen. Gelukkig mag ik dit doen met een team van 5 super leuke mensen om mij heen. Ik heb er erg veel zin in en hoop en geloof dat we een topjaar tegemoet staan op de SOOS-kamer en vergeet niet; onze deur staat altijd open!

De rol van de voorzitter is om iedereen in het gareel te houden en te overzien dat alles uitgevoerd zoals zou moeten. Daarnaast is de voorzitter het aanspreekpunt en letterlijk het hoofd van ons bestuur en ligt alle verantwoordelijkheid bij haar in handen: je moet het maar willen.

Parmida Anvary – Vice-voorzitter
Ik ben Parmida, 22 jaar en ik kom uit Helmond. Gelukkig woon ik inmiddels twee jaar hier in het mooie Nijmegen. Na het afronden van mijn tweede jaar geneeskunde, ben ik mij volledig gaan inzetten voor onze faculteit. Ik zit zowel in het MFVN- als het SOOS-bestuur en door mijn functie zorg ik voor een optimale samenwerking tussen deze twee organisaties.
Ook ik heb ontzettend veel zin om samen te gaan werken met de lieve dames die elke dag op de SOOS-kamer zitten. Jullie zijn altijd welkom om een praatje met ons te maken! tend veel zin om samen te gaan werken met de lieve dames die elke dag op de SOOS-kamer zitten. Jullie zijn altijd welkom om een praatje met ons te maken!

De vice-voorzitter is een gedeeld bestuurslid met de MFVN namelijk van de functie Faciliteiten & Onderwijs. De taken van de vice-voorzitter in het SOOS-bestuur omvatten vooral promotie van de activiteiten die het SOOS organiseert. Daarnaast valt de vice-voorzitter in bij uitval van de voorzitter.

Maud van de Brande – Secretaris
Mijn naam is Maud van de Brande, ik ben 21 lentes jong en ik kom uit Bladel, een klein dorpje in het zuiden van Brabant. Inmiddels woon ik al twee jaar in Nijmegen en voel me hier dan ook helemaal op mijn plek. Ik ben derdejaars geneeskunde en heb het altijd al leuk gevonden om iets naast mijn studie te doen. Dit jaar mag ik mezelf dan ook vol plezier in gaan zetten als secretaris van het SOOS. Ik houd me vooral bezig met het beheren van de mail en het maken van de notulen.
Ik heb heel veel zin in komend jaar en ik weet zeker dat we er samen een topjaar van gaan maken. Kom gerust eens langs voor een praatje en een kopje koffie!

De secretaris notuleert de wekelijkse vergaderingen, verzorgt de mail en houdt zich ook nog bezig met de Facebook up-to-date houden. Alle minder leuke taken worden aan de secretaris gegeven: je moet er maar zin in hebben.

Maaike ten Westenend – Penningmeester
Ik ben Maaike ten Westenend, 21 jaar en al bijna 3 jaar een Nijmegenaar. Ik zit alweer in mijn 4e jaar van BMW en ben nu bezig met mijn master. Jullie zullen mij al vast wel kennen, aangezien dit mijn tweede bestuursjaar bij het SOOS gaat worden. Dit jaar zal ik mij als penningmeester bezig houden met de financiën van het SOOS en daarmee ook een beetje voor de rest van de medezeggenschap.

Ook al zijn wij een klein bestuur met lang niet zoveel geld als de MFVN, toch is het belangrijk als iemand hier met veel nauwkeurigheid mee omgaat. De penningmeester houdt zich bezig met alles wat met geld te maken heeft, en met de minorgids. Dit is natuurlijk een behoorlijke functie om je tegen te keren, maar je weet wat ze zeggen: declareren kun je leren!

Anne Bloemers – JVT-co GNK
Ik ben Anne, 21 jaar en ik kom uit het naburige dorpje Groesbeek. Hier heb ik 20 jaar zonder plezier gewoond, dus gelukkig mag ik mij nu al bijna 2 jaar inwoner van Nijmegen noemen.
Dit jaar ga ik mij als jaarvertegenwoordiger-coördinator geneeskunde inzetten om – met input van jullie – het onderwijs in de bachelor te verbeteren. Dus als jullie klachten hebben of gewoon een gezellig praatje willen maken, kom dan langs bij ons op de SOOS-kamer en lucht je hart onder het genot van een kopje koffie of thee!

Als jaarvertegenwoordiger-coördinator geneeskunde ben je vooral bezig met het coördineren van de jaarvertegenwoordigers, zoals de naam al zo duidelijk aangeeft. Daarnaast heb je zitting als studentlid in het OMT1, waar wij de studenten erg veel inspraak en zelfs zeggenschap hebben.

Meike van Soest – JVT-co BMW
Ik ben Meike, pas 20 jaar op deze wereld waarvan 3 in het mooie Nijmegen. Officieel kom ik uit Helmond, waar de straten vol lopen met panterprint en joggingbroeken. Ik zit nu in mijn derdejaar van Biomedische Wetenschappen, waar ik het erg naar mijn zin heb.
Liefde gaat altijd door de maag, vandaar mijn bijnaam bitterbal. Maar denk jij dat jouw liefde voor bittergarnituur groter is dan die van mij? Kom dan maar even langs de SOOS-kamer want die discussie ga ik graag aan! Dit jaar zal ik als SOOS bestuurslid de functie van jaarvertegenwoordigercoördinator BMW vervullen. Dit doe ik met veel plezier! Dus als je me ooit nodig hebt of je gewoon gezellig wilt praten, loop dan gerust onze kamer binnen. Denk jij dat jouw liefde voor bittergarnituur groter is dan die van mij? Kom dan maar even langs de SOOS kamer, want die discussie ga ik graag aan!

Als jaarvertegenwoordiger-coördinator biomedische wetenschappen ben je vooral bezig met het coördineren van de jaarvertegenwoordigers, zoals de naam al zo duidelijk aangeeft. Daarnaast heb je zitting als studentlid in het OMT1, waar de studenten erg veel inspraak en zelfs zeggenschap hebben.