Eline van der Meer nieuwe JVT-co BMW

Met grote trots willen wij mededelen dat sinds 01-01-2019 Eline van der Meer de functie van Jaarvertegenwoordiger BMW heeft overgenomen. Wij zijn erg blij dat Eline zich bij ons bestuur heeft gevoegd. Dinsdag 19 maart om 16.00 uur zal de officiële wissel plaatsvinden tussen Marinthe Meijer en Eline van der Meer.

Eline van der Meer 

Mijn naam is Eline van der Meer en ik ben 20 lentes jong. Na een groot deel van mijn leven trotste inwoner te zijn geweest van Den Bosch, woon ik nu 1,5 jaar in Nijmegen. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar Biomedische Wetenschappen en dit doe ik met veel plezier. Naast studeren dans ik gezellig bij Dance Fever.
Als Jaarvertegenwoordiger-coördinator BMW ga ik ervoor zorgen dat al jullie plus- en verbeterpunten worden gehoord en dat deze bij de juiste mensen terechtkomen. Ik ben regelmatig op de SOOS-kamer te vinden, dus kom gezellig langs voor een praatje, een kopje koffie of een koekje.