In Memoriam – Mark Bossink

Lieve studenten,

Tot ons grote verdriet hebben wij donderdag 20 september vernomen dat Mark Bossink, student Biomedische Wetenschappen, een einde aan zijn leven heeft gemaakt. Mark was een actieve student die zich op meerdere fronten heeft ingezet voor onze faculteit. Hij was betrokken bij de medezeggenschap, opleidingscommissie en de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Mark was  zeer geliefd onder velen van ons. Wij willen zijn familieleden, vrienden en naasten veel sterkte toewensen.

We kunnen ons voorstellen dat dit ook voor jou een bericht is dat veel indruk maakt. Er is voor Mark een herdenkingsplekje in de wachtkamer van het StIP. Mocht je behoefte hebben om bij dit verlies stil te staan en een laatste groet achter te laten dan ben je daar van harte welkom.

Als het veel bij je los maakt en je er graag over wil praten, zijn de studieadviseurs beschikbaar. Als je aangeeft bij het StIP dat je hiervoor komt dan kun je direct bij een studieadviseur terecht (als de balie van het StIP dicht is, loop dan even door, er is altijd wel een studieadviseur aanwezig). Daarnaast heeft de MFVN ook vertrouwenspersonen waar je laagdrempelig terecht kan om over deze gebeurtenis te praten. Dit zijn Lieke Winnemuller en Tristan van der Leest. Je kan hen bereiken via hun e-mailadres: Lieke.ja.winnemuller@radboudumc.nlTristan.vanleest@radboudumc.nl

Als je met iemand uit je eigen omgeving wil praten, schroom dan niet. Het is belangrijk dat je het bespreekbaar maakt en hier niet alleen mee rondloopt.

Buiten bovenstaande opties is telefoonnummer 113 dag en nacht bereikbaar voor ondersteuning (0900-0113 of www.113.nl).

Wij wensen jullie sterkte met het verwerken van dit nieuws.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van het SOOS , de student-assessor en het bestuur der MFVN,

Aaya Darai                                                     Stijn Raessens

Emmy Kok                                                      Peter Belgers

Isa Witteveen                                                Naud Bernards

Milou Groenen                                             Stijn van der Zwaag

Jon van Broekhoeven                                  Loes Linskens

Marinthe Meijer             `                            Milou Groenen

Lavinia Martis                                               Imme Kraakman