GEZOCHT: Nieuw bestuur

De tijd is helaas aangebroken voor ons om langzamerhand ons prachtige bestuursjaar te eindigen. Maar goed nieuws voor jullie, want wij zoeken studenten die zich komend jaar net zo hard willen inzetten als dit jaar!
Als SOOS-bestuur houd je je bezig met de kwaliteit van het onderwijs en help je medestudenten met alle studiegerelateerde vragen die ze hebben.
Behalve de voldoening die je hieruit haalt, is het natuurlijk ook nog eens ontzettend leuk om een jaar in een bestuur te zitten! Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een goed inzicht in hoe dingen geregeld worden op onze faculteit. Als SOOS-bestuur heb je per jaar een aantal gezellige (en smaakvolle) activiteiten die je organiseert waarbij je de medestudenten beter leert kennen. Een voorbeeld hiervan, waar je wellicht zelf ook bij bent geweest, is onze eetactie. Het nieuwe bestuur heeft ook nog eens het geluk dat het komend jaar een lustrum jaar is, waarbij er extra veel activiteiten worden georganiseerd!
Leuk, leuk, leuk dus! Kom gerust een keertje langs in onze kamer om over het SOOS te praten onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Of kijk verder op de website voor meer informatie over het SOOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.