«

»

Feb 22 2017

Medenzeggenschapsdriedaagse 6-7-8 maart

Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe het onderwijs geregeld wordt? Of weet jij niet bij wie je terecht kunt met feedback over de opleidingen op onze faculteit? Kom dan op 6, 7 en 8 maart naar de medenzeggenschapsdriedaagse in het studiecentrum!

In deze drie dagen organiseert het SOOS verschillende activiteiten waardoor jij, als student, de medezeggenschap kan leren kennen, zodat jij precies weet hoe het onderwijs verbeterd en geëvalueerd wordt. De activiteiten zijn bedoeld voor alle studenten op de Medische faculteit.
Hieronder zie je een overzicht van de activiteiten die worden georganiseerd.

Medezeggenschapsmarkt – Maandag 6 maart – 12:30 tot 14:00 uur – Studieplein
Maak kennis met verschillende organen binnen de medezeggenschap, stel al je vragen en kijk of medezeggenschap iets voor jou is!

Klaag maar raak! – Dinsdag 7 maart – 11:30 tot 13:30 uur – Studieplein / SOOS-kamer (route 89)
Stoor jij je ergens aan? Of zou jij graag zien dat er iets verbeterd wordt op de faculteit? Kom dan naar de SOOS-kamer om jouw hart te luchten!

Medezeggenschap interesse-borrel – Dinsdag 7 maart – 16:00 tot 18:00 uur – Café de Aesculaaf
Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van de medezeggenschap of ben je inmiddels overtuigd? Spreek ons dan aan onder het genot van een (welkomst)drankje!

Eet actie! – Woensdag 8 maart – 11:30 tot 12:30 uur – SOOS-kamer (route 89)
Kom naar de SOOS-kamer en laat weten hoe de medezeggenschap nog verbeterd kan worden. Voor jouw bijdrage krijg je iets lekkers!